Pathé Spuimarkt in Den Haag verandert 24 juli in Deadpool & Wolverine-theater (2024)

Evenementen

12 juni '24 (10:52)

DoorANP

schedule2 min

location_on[xx]km

Pathé Spuimarkt in Den Haag verandert 24 juli in Deadpool & Wolverine-theater (1)

Pathé houdt op 24 juli een groot fan-event rond de première van de nieuwe actiefilm Deadpool & Wolverine. In bioscoop Spuimarkt in Den Haag wordt om 09.30 uur in alle zalen de nieuwe film van productiehuis Marvel vertoond. Het is daarmee volgens Pathé een van de eerste vertoningen van de film; in andere Nederlandse bioscopen draait de film pas aan het einde van de ochtend.

Veel liefhebbers van Marvel kijken erg uit naar de film met Ryan Reynolds en Hugh Jackman in de titelrollen. Volgens Pathé is dit "een mooie kans voor fans om de spoilergevoelige film zo snel mogelijk te beleven". De kaartverkoop start vrijdagochtend 14 juni. Fans worden tijdens het event "in de watten gelegd".

In de nieuwe film heeft voormalige superheld Wade Wilson (Reynolds) een saai burgerleven. Zijn dagen als Deadpool, de huurmoordenaar met een flexibel moreel kompas, liggen achter hem. Maar wanneer zijn wereld bedreigd wordt, moet Wade met tegenzin opnieuw zijn pak aantrekken en samenwerken met Wolverine (Jackman), die eigenlijk ook geen zin meer heeft in het verrichten van heldendaden.

De eerste trailer van de film, die half februari werd gelanceerd, werd in 24 uur wereldwijd 365 miljoen keer bekeken. Daarmee was het de meest bekeken filmtrailer binnen één etmaal aller tijden. Het record stond op naam van Spider-Man: No Way Home uit 2021, die binnen 24 uur ruim 355 miljoen werd bekeken.

chat_bubble_outline0 reacties

Boek Jan Smit of Henk Dissel voor een onvergetelijk feest
13 juni '24 (11:02)Vaderdag: zo zet jij jouw ouwe heerlijk in het zonnetje (en heb je zelf ook een leuke dag) Aankomende zondag is het weer Vaderdag. De perfecte gelegenheid om je vader te laten zien hoeveel je van hem houdt. Natuurlijk kan hij een nieuwe stropdas of een bos bloemen altijd waarderen, maar het is nog veel leuker om tijdens deze dag een leuke activiteit te doen. Inspiratie nodig? Lees dan snel verder!
13 juni '24 ( 8:35)Organisator: 'domme beslissing' om te bezuinigen op Nationaal VuurwerkHet zou een "domme beslissing" zijn van de gemeente Rotterdam om geen geld meer te steken in het Nationaal Vuurwerk dat jaarlijks bij de Erasmusbrug wordt gehouden. Dat zegt Jasper Scholte van de organisator, het Rotterdamse bedrijf JMR Event Makers. De gemeente moet bezuinigen en wil niet langer geld steken in het evenement dat elke jaarwisseling tienduizenden bezoekers trekt.
12 juni '24 (13:12)Merendeel in het water gevallen voorstellingen Oerol wordt ingehaaldHet merendeel van de voorstellingen die festival Oerol op Terschelling maandag moest annuleren door de hevige regenval, wordt ingehaald. Dat zegt artistiek leider Sabine Pater dinsdag tegen het ANP. Volgens Pater gingen er uiteindelijk zeven van de 34 voorstellingen door het slechte weer niet door en zijn deze woensdag en komend weekend grotendeels alsnog te zien. Daarnaast komen er extra dj's op het festivalhart op het Noordzeestrand draaien.
12 juni '24 (12:24)Michael Ironside komt naar Heroes Dutch Comic ConHeroes Dutch Comic Con heeft nog een bekende naam aangekondigd voor de aankomende editie. Acteur Michael Ironside is deze zomer te gast bij het evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. "Michael Ironside is een prominente naam in de wereld van films en televisieseries", schrijft de organisatie. "Met meer dan 270 titels op zijn naam heeft de Canadees een indrukwekkende staat van dienst."
12 juni '24 ( 8:51)Openingsfilm van Film by the Sea bekendDe 26e editie van het festival Film by the Sea opent op vrijdag 6 september met Een Schitterend Gebrek, de eerste Engelstalige film van Michiel van Erp. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller uit 2003 van Arthur Japin, die samen met Ursula Rani Sarma ook het scenario voor de film schreef. De hoofdrollen worden vertolkt door Dar Zuzovsky, Jonah Hauer-King, Sam Hazeldine en Maarten Heijmans.
11 juni '24 (10:56)Comedian Ronny Chieng geeft extra show in AmsterdamActeur en comedian Ronny Chieng geeft in september een tweede show in Amsterdam. Naast zijn bezoek aan Amsterdam op 1 september treedt hij ook op 2 september op in Theater Amsterdam, maakt organisator MOJO dinsdag bekend.
11 juni '24 ( 9:08)Jubileumeditie The Passion volgend jaar in TerneuzenHet Zeeuwse Terneuzen is volgend jaar de gaststad voor de vijftiende editie van The Passion. Dat heeft de KRO-NCRV dinsdag bekendgemaakt.
10 juni '24 (15:57)Tiende editie Mañana Mañana wordt ‘knaller van een afscheidsfeest’Droevig nieuws uit Laren (Gelderland): het festival Mañana Mañana wordt dit jaar voor het laatst georganiseerd. Het is de tiende editie van het festival, dit jaar van 13 tot en met 16 juni. Voor zowel het tienjarig jubileum als het afscheid heeft de organisatie een ‘knetterend feest’ op de agenda staan. Zij nodigen iedereen uit om te komen, meldt het festival.
10 juni '24 (11:28)Utrecht maakt nieuw beleid voor evenementen: vanaf 2027 geen winterfestivals in aantal parkenEen aantal parken in de gemeente Utrecht zullen vanaf 2027 geen winterfestivals meer huizen. Dat heeft de gemeenteraad besloten. Die stemde in met een zogeheten locatieprofiel voor evenementlocaties. Hierdoor zullen de winterfestivals die nu nog in het Griftpark, op het Domplein en in park Transwijk worden georganiseerd een andere locatie moeten vinden, meldt DUIC.

Meer nieuws

close

Pathé Spuimarkt in Den Haag verandert 24 juli in Deadpool & Wolverine-theater (3)

Inloggen

Log in, of maak een account om likes toe te kunnen voegen aan artikelen

Naar account

Pathé Spuimarkt in Den Haag verandert 24 juli in Deadpool & Wolverine-theater (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duncan Muller

Last Updated:

Views: 6168

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duncan Muller

Birthday: 1997-01-13

Address: Apt. 505 914 Phillip Crossroad, O'Konborough, NV 62411

Phone: +8555305800947

Job: Construction Agent

Hobby: Shopping, Table tennis, Snowboarding, Rafting, Motor sports, Homebrewing, Taxidermy

Introduction: My name is Duncan Muller, I am a enchanting, good, gentle, modern, tasty, nice, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.