Cursus Gecertificeerde PDF - DTP Cursus (2024)

Cursus Gecertificeerde PDF - DTP Cursus (1)

Cursussen

Basis DTP cursussen

Cursus Creatief DTP in 3 dagen
Adobe InDesign 1 dag
Adobe Photoshop 1 dag
Adobe Illustrator 1 dag

Complete DTP cursussen

Cursus Creatief DTP in 6 dagen
Adobe InDesign 2 dagen
Adobe Photoshop 2 dagen
Adobe Illustrator 2 dagen

Video & animatie

Adobe Premiere Pro
Adobe After Effects
Adobe Animate

PDF

Interactieve PDF
Toegankelijke PDF
Certified PDF

Praktijkgericht en kortlopend

Toegang tot online videomateriaal

Vrijgesteld van BTW

Kleine groepen (3 tot 10 deelnemers)

Rotterdam-Barendrecht of online

Certificaat van deelname

Inschrijven:

Cursus Gecertificeerde PDF

Cursus Gecertificeerde PDF - DTP Cursus (3)

Dulcom DTP Trainingen is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.

Het CRKBO-register geeft aan dat de kwaliteit van het aanbod trainingen aan de eisen voldoet en de kosten hiervoor BTW-vrijgesteld zijn.

Hoe lever je een gecontroleerd bestand aan bij een drukker waar hij écht wat mee kan? Waar de grafische sector al vaak gebruik maakt van Certified PDF zijn er steeds meer mensen die hier dagelijks mee te maken krijgen. Zoals een marketeer die zijn advertentie, in één keer goed, naar de drukker willen sturen of betrokken is bij het verzamelen van gegevens van anderen.

Vooropleiding

Kennis van Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop is wenselijk, maar niet noodzakelijk.

Duur cursus

1 dag

Kosten
€ 395 vrijgesteld van BTW
incl. lesmateriaal, lunch, koffie/thee en certificaat van deelname

Tijden

Van 10:00 tot 16:00 uur

Software

Beschik je nog niet over de juiste software? Dan kun je een gratis proefversie downloaden.

Bring you own device

Bring Your Own Device (BYOD). Dit is de methode waarmee we werken. Je brengt je eigen laptop, computer, muis of tekentablet mee waarop je werkt. Staat hier nog niet de nodige software op? Dan kun je een proef-versie installeren.

Aanmelden voor de cursus Certified PDF

Ben je enthousiast en wil je graag deze cursus volgen? Kies je startdatum en schrijf je in. Je kunt direct betalen via iDeal of via een bankoverschrijving.

Wat komt aan bod

  • Desktopbestanden
  • Controleren open bestanden
  • Technische kleuren (Stansvormen, Foliedruk, Spot UV)
  • Het Portable Document Format (PDF)
  • Het maken van PDF (vanuit Adobe en andere programma’s)
  • Gecontroleerde PDF (Europese standaarden)
  • Preflight Adobe Acrobat
  • Audit trail insluiten

Kies jouw startmoment

Ga je voor klassikaal en kies je een van onderstaande startdata? Of ga je op je eigen tempo Online lessen via E-learning volgen? Dan start je vandaag nog door je in te schrijven. Dan start je vandaag nog door je in te schrijven. Of volg eerst een gratis online proefles!

Cursus Gecertificeerde PDF - DTP Cursus (4)

Klassikaal€ 395

Kaartenmakerstraat 7, 2984 CB Ridderkerk
Cursusdagen van 10.00 - 16.00 uur
Inclusief koffie, thee, water en lunch
Toegang online lesmateriaal

Kies je startdatum en schrijf je in.

Kies je startdatum en schrijf je in

Cursus Gecertificeerde PDF - DTP Cursus (5)

Kies je startdatum en schrijf je in

Online via e-learning € 197

15 video lessen
Oefenmateriaal en opdrachten
Contact momenten met de trainer
Onbeperkt toegang
Zoeken binnen video’s

Volg de online cursus

Cursus Gecertificeerde PDF - DTP Cursus (6)

Incompany bij jou op locatie

Geheel op jou toegespitst met zo mogelijk meerdere collega’s.

Vraag incompany training aan

Jouw trainer: Jeroen Duller

Persoonlijk, helder, communicatief, sociaal, creatief en onafhankelijk.

Ruim 25 jaar werkte Jeroen Duller bij reclame- en communicatiebureau ‘s aan uiteenlopende grafische projecten op online en offline gebied. Sinds 2010 werkt hij zelfstandig aan grafische projecten en weet creativiteit en techniek perfect samen te brengen.

Jeroen heeft meer dan 20 jaar ervaring met het geven van trainingen in Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator en certified PDF. Eerst als freelance docent op het MediaCollege in Rotterdam en het Grafisch Lyceum daarna zelfstandig onder de vlag van zijn bedrijf Dulcom. Jeroen geeft training aan diverse bedrijven en ook zzp’ers boeken met grote regelmaat een training bij hem.

Als je Jeroen leert kennen dan merk je direct dat hij met veel aandacht en rust jou te woord staat en je graag verder helpt. Met zijn persoonlijke en heldere communicatie weet je waar je aan toe bent in elke fase van jouw leerproces ook nadat een opdracht of cursus is afgerond!

Wil je gratis een online proefles volgen?

Cursus Gecertificeerde PDF - DTP Cursus (8)

25+
Jaar praktijkervaring

Cursus Gecertificeerde PDF - DTP Cursus (9)

20+
Jaar ervaring Adobe training

Cursus Gecertificeerde PDF - DTP Cursus (11)

1.000+
Cursussen gegeven

Cursus Gecertificeerde PDF - DTP Cursus (12)

400+
Bedrijven in training

Cursus Gecertificeerde PDF - DTP Cursus (13)

80+
In-Company trainingen

Schrijf een review

Uitstekend

Gebaseerd op 167 recensies

Cursus Gecertificeerde PDF - DTP Cursus (14)

Cursus Gecertificeerde PDF - DTP Cursus (15)

Myrthe H

2023-10-25

Ik heb de driedaagse DTP Cursus Basis voor Photoshop, InDesign en Illustrator gevolgd. Super leerzaam! Jeroen legt rustig en duidelijk alles uit, zodat iedereen het op zijn/haar tempo kan volgen. Ik had al enige kennis van de programma’s maar alsnog was het leerzaam om alles opnieuw te horen en toe te passen. Hierdoor heb ik zeker alsnog veel nieuwe dingen geleerd.

Cursus Gecertificeerde PDF - DTP Cursus (16)

ewc samazer

2023-10-24

Prima cursus, Jeroen is zeer helder in uitleg en erg geduldig.

Cursus Gecertificeerde PDF - DTP Cursus (17)

Dennie Bosch van den

2023-10-18

Enorm goede en duidelijk cursus!Jeroen Duller heeft samen met zijn collega meegenomen door de Adobe programma's Animatie door middel van uitleg en verschillende opdrachten.Ik kan met zekerheid zeggen dat ik de programma's een stuk beter begrijp.Dankjewel Jeroen!

Cursus Gecertificeerde PDF - DTP Cursus (18)

Vincent Verweij

2023-08-22

Goeie training voor de basis vaardigheden Photoshop, Indesign en Illustrator. Een trainer die rustig zijn verhaal vertelt, ruimte geeft voor vragen en leuke oefen opdrachten tijdens de cursussen. Ook het naslagwerk is goed en makkelijk toegankelijk.

Cursus Gecertificeerde PDF - DTP Cursus (19)

Susanne van Gemert

2023-08-21

Hele fijne en leerzame cursus. Er is ruimte voor persoonlijke vraagstukken. Jeroen is een fijne trainer en is erg goed in zijn vak! Bedankt voor de leerzame cursus!

Cursus Gecertificeerde PDF - DTP Cursus (20)

Stichting Blauwe Lijn

2023-08-06

Ik koos voor de cursus Illustrator Adobe bij Dulcom DTP Trainingen omdat ik hoopte dat ik snel aan de slag zou kunnen gaan met het programma Illustrator van Adobe. De cursus heeft waargemaakt wat ik hoopte te leren. Jeroen Duller is een hele prettige docent, die iedereen op zijn gemak liet voelen en tijd nam om vragen te beantwoorden. De duur van de cursus was prima en per cursusonderdeel kon genoeg worden geoefend met de tools. Ik kan deze cursus van harte aanbevelen.

Cursus Gecertificeerde PDF - DTP Cursus (21)

Cora Noordam

2023-07-05

Vandaag de cursus Creatief DTP Basis afgerond. Een echte aanrader voor iedereen die in een korte tijd de basisvaardigheden onder de knie wilt krijgen. Een toegankelijke interactieve cursus die heel erg leerzaam is. Jeroen neemt alle tijd voor je en geeft prettig les. Bedankt Jeroen!

Cursus Gecertificeerde PDF - DTP Cursus (22)

astrid driessen venhorst

2023-05-30

De 3-daagse basiscursus Creatief DTP bij Dulcom - door Jeroen Duller - is goed opgebouwd en heel praktisch en no-nonsense. Jeroen legt rustig uit, er is veel ruimte voor vragen en verduidelijking, hij speelt in op gerelateerde zaken vanuit je eigen werkveld en zijn enthousiasme is aanstekelijk. Dikke aanrader als (eerste) stapje in Adobe!

Cursus Gecertificeerde PDF - DTP Cursus (23)

Lynn van Geest

2023-05-07

ik heb de cursus indesign, photoshop en illustrator gevolgd. vond dit erg leuk en leerzaam! je werd goed geholpen en het tempo was juist, ook de verdeling van de lessen tussen theorie en praktijk vond ik erg fijn. conclusie: zeker een aanrader!

Cursus Gecertificeerde PDF - DTP Cursus (24)

Bram Kosterink

2023-03-17

Bij Jeroen terecht gekomen voor een basistraining Photoshop, InDesign & Illustrator. Het contact was vanaf moment een prettig en hebben samen een plan gemaakt om mij en mijn collega in de kortst mogelijke tijd zo goed mogelijk de basistechnieken mee te geven. Dit is gelukt! Jeroen is twee dagen bij ons op kantoor geweest om te trainen en zijn erg blij met de opgedane kennis. Een absolute aanrader.

Beheer cookie toestemming

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.

Functioneel Altijd actief

De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.

Voorkeuren

De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.

Statistieken

De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.

Marketing

De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een site of over verschillende sites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.

Beheer opties Beheer diensten Beheer {vendor_count} leveranciers Lees meer over deze doeleinden

Bekijk voorkeuren

{title} {title} {title}

Cursus Gecertificeerde PDF - DTP Cursus (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rob Wisoky

Last Updated:

Views: 6626

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rob Wisoky

Birthday: 1994-09-30

Address: 5789 Michel Vista, West Domenic, OR 80464-9452

Phone: +97313824072371

Job: Education Orchestrator

Hobby: Lockpicking, Crocheting, Baton twirling, Video gaming, Jogging, Whittling, Model building

Introduction: My name is Rob Wisoky, I am a smiling, helpful, encouraging, zealous, energetic, faithful, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.